A közlekedési ügyeken felül, irodám magánszemélyek, gazdasági társaságok teljes körű peren kívüli és peres képviseletét vállalja. Bizalommal fordulhat hozzánk büntető eljárások, ingatlanjogi, társasági jogi, gazdasági jogi, továbbá polgári peres és nem peres eljárások kapcsán is.

Céges ügyletek

  • Cégek alapítása, cégadatainak módosítása. Ennek keretében – egyszerűsített cégeljárás esetén – az új cég bejegyzését, vagy meglévő cég módosításának bejegyzését 3-5 munkanapon belül vállalom. A bejegyzéshez szükséges okiratok aláírását megelőzően a felek minden esetben részletes kioktatásban részesülnek az adott ügylet jogi és adózási vonatkozásairól, továbbá azon teendőkről, melyeket maguknak a feleknek kell elvégezniük egy-egy cég alapítása vagy módosítása során (székhelyválasztás, névválasztás, tevékenységi körök kiválasztása, banki ügyintézés, ügyintézés az adóhivatal előtt stb.).

  • Vállalkozások teljes körű jogi képviselete harmadik személyek, illetve hatóságok és a bíróság előtt
    Gyakran elkerülhetetlen, hogy a vállalkozások tevékenységük során jogvitába keveredjenek partnereikkel, vagy valamelyik hatósággal, esetleg igényük érvényesítésének, vagy álláspontjuk védelmének egyedüli útja a peres út marad. Véleményem szerint bármely jogi konfliktust elsődlegesen békés úton kell megkísérelni rendezni. Ennek érekében vállalom az ügyfelem és partnereik, vagy a hatóságok közötti tárgyalásos egyeztetések lebonyolítását, igyekszem közvetíteni a felek között. Amennyiben az egyeztetések nem járnak eredménnyel, úgy ügyfeleim természetesen számíthatnak ügyvédi segítségemre akár adóhivatali, ügyészségi, rendőrségi, vagy bármely másik szerv hivatalos eljárása során, továbbá polgári vagy büntetőügyben a bíróság előtt.

felhőkarcolókról alulnézetből készített fotó, az épületek teteje ködbe vész