Cégek alapítása, cégadatainak módosítása; vállalkozások teljes körű jogi képviselete

Telefonálok

Céges ügyletek

  • Cégalapítás, cégadat-módosítás keretében – egyszerűsített cégeljárás esetén – az új cég bejegyzését, vagy meglévő cég módosításának bejegyzését 3-5 munkanapon belül vállalom.
    A bejegyzéshez szükséges okiratok aláírását megelőzően a felek minden esetben részletes tájékoztatásban részesülnek az adott ügylet jogi és adózási vonatkozásairól, továbbá azon teendőkről, melyeket maguknak a feleknek kell elvégezniük egy-egy cég alapítása vagy módosítása során (székhelyválasztás, névválasztás, tevékenységi körök kiválasztása, banki ügyintézés, ügyintézés az adóhivatal előtt stb.).

  • Gyakran elkerülhetetlen, hogy a vállalkozások tevékenységük során jogvitába keveredjenek partnereikkel, vagy valamelyik hatósággal, esetleg igényük érvényesítésének, vagy álláspontjuk védelmének egyedüli útja a peres út marad.
    Véleményem szerint bármely jogi konfliktust elsődlegesen békés úton kell megkísérelni rendezni. Ennek érekében vállalom az ügyfelem és partnereik, vagy a hatóságok közötti tárgyalásos egyeztetések lebonyolítását, igyekszem közvetíteni a felek között.
    Amennyiben az egyeztetések nem járnak eredménnyel, úgy ügyfeleim természetesen számíthatnak ügyvédi segítségemre akár adóhivatali, ügyészségi, rendőrségi, vagy bármely másik szerv hivatalos eljárása során, továbbá polgári vagy büntetőügyben a bíróság előtt.

felhőkarcolókról alulnézetből készített fotó, az épületek teteje ködbe vész